:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Survey Online. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Survey Online. Papar semua catatan

Rabu, 28 September 2016

Isnin, 29 Februari 2016

Cara Tambah Duit Dengan Survey Internet

Assalamualaikum.. Hai kesayangan semua..

Zaman sekarang ni nampaknya Nilai wang ringgit sangat sangat pentingkan? ditambah pula dengan nilai GST yang sering disebut sebut. Bagi surirumah seperti saya juga pastinya terasa sesuatu bebanan kan, nak-nak bila ada keinginan yang ingin dimiliki, tapi tak tercapai.

Jadi, kita kita lakukan sesuatu dengan cara yang bijak! Meh saya nak promote sikit cara yang boleh kita lakukan untuk mempunyai pendapatan sendiri. jangan risau, ianya bukan dengan cara yang salah ye. tidak pun. Cuba kena rajin je. kalau tak rajin, memang tak kan berjaya. :)

Antaranya ialah :



8share ni korang kena rajin la share iklan ataupun siapa yang rajin buat entry di blog tu, boleh la buat entrynya.. :) 
boleh juga share ni twitter, facebook, google+ atau mana mana yang korang yakin untuk share..

kalau nak daftar, klik je pada banner tu ye.. ikut je stepnya.. sangatlah mudah.. :)

Jumaat, 22 Januari 2016

Isi Kandungan Parcel. .

Assalamualaikum...

Salam Jumaat buat semua.. happynya rasa dah hari jumaat.. boleh relax-relax sikit kan.. Yang mana bekerja pun mood mesti tak sabar nak cuti kan?

Semalam ada saya share dapat PARCEL kan? haaaa.. harini nak share la apa isi kandungan dalam parcel tu.. 

Jeng.. Jeng.. Jeng.. 


Selasa, 19 Januari 2016

Voucher KFC daripada Whohaa

Assalamualaikum.. 

Hai semua.. Harini saya nak share sikit tentang 'kerajinan' saya dalam dok menjawab survey di Internet ni. Apa salahnya kita berkongsi ilmu sikit kan? Ni antara ganjaran yang saya telah tebus.




Kali ni, saya peroleh Voucher KFC RM10. Kebetulan ddy zara pun join sama. Then mata point pun dah cukup untuk tebus voucher ni, jadi saya tebuskan juga. So, dapatlah 2 voucher ni..

Ahad, 10 Januari 2016

Voucher AEON RM20 dari Global Test Market.

Assalammualaikum.. Hello readers..


Alhamdulillah.. Hari isnin baru ni selamat terima voucher AEON Rm20 ni ke tangan saya. Voucher ni ditebus hasil titik peluh dok kumpul point jawab survey. Takdelah beria keluar peluh pun dok jawab soalan ni. Paling tidak pun malas nak tunggu survey habis la kan. Hihi.