:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Sample Free. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Sample Free. Papar semua catatan

Rabu, 10 Februari 2016

DRYPERS TOUCH


Sample Drypers Touch Free.

Assalamualaikum.. Hai readers..

Cerita bulan lepas. Dapat email tuk redeem Drypers Touch ni. Drypers baru kan. Saja la nak tahu kualitinya macam mana. Almaklumlah.. Nak membelinya rasa macam diluar kemampuan. Haritu tengok kat tesco sampai harga Rm55.++ Tak mampu nak pakaikan lampin PAKAI - BUANG mahal sebegini.

Alang-alang boleh tebus, so kita try yang free ni dulu ye. hehehe..

Khamis, 20 November 2014

Kisah Anak : Sample Drypers Ke-3

Assalamualaikum.. Selamat pagi..

Alhamdulillah.. Rezeki untuk zahra lagi. Rasanya ni kali ke-3 kut zahra terima pampers dari drypers. Kali pertama masa terima sample lepas kita join club drypers. Kali kedua lepas jawab survey kalau tak silap. Kali ke-3 ni pun diterima lepas update di club drypers tu.

Zahra terima drypers newborn. Kalau ikutkan sekarang dia pakai dah saiz S. Newborn masih boleh pakai. Cuma nampak pendek sikit la pampers tu. 

Jumaat, 17 Oktober 2014

Sample Drypers

Assalamualaikum… Selamat sejahtera..

Sejak ada Zahra ni, kalau nak update blog kena sepantas kilat. Karang kalau dia dah bangun, nak kena godek-godek dia. Jadi blog harus diketepikan dulu..

Anak didahulukan.. blog diketepi kan.. *sekejap* hehe

Ni cerita 2minggu lepas barangkali. Maklumlah, sejak ada Zahra, segala cerita yang nak dikongsi harus di pending-pending. Biasalah dah jadi mak orang ni kan..

Pampers ni dapat tak ingat sebab apa. Haha!.. rasanya haritu dapat email. Minta jawab survey rasanya.. pastu dah jawab, takde la fikir akan dapat benda alah ni.

Selasa, 23 September 2014

Sample Free Mamy Poko

assalamualaikum..

*entry autopublish*

ni rezeki untuk anak mama pula.. hehe.. saya terajin pula isi itu dan ini.. ada baiknya juga kita dapatkan sample sesuatu produk tu kan? sekurang-kurangnya kita tahu hasilnya macam mana..


ada yang berminat nak dapatkan sample produk mamy poko ni? sila la terjah sini ye.. >> Sample Free Mamy Poko <<

Isnin, 22 September 2014

Sample Free

assalamualaikum..

*entry autopublish*

entry ni sesuai tuk kaum perempuan kut. sebab apa yang dishare adalah keperluan tuk kaum wanita.. sorry kaum lelaki. hikhik


saya kalau dah takde kerja, mula la godek itu ini. bila ada request tuk dapatkan sample free, of course la isi. benda free kan? siapa yang taknak.

jenama ni memang tak pernah try pun. benda ni saya dapat 2minggu lepas kut. lupa la. time tu saya dah balik ipoh dah. yang saya ingat benda ni sampai kebetulan time tu saya bersiap nak pergi checkup..

ada yang nak kan sample free ni?? isi form kat sini ye.. >> Libresse Malaysia <<

Selasa, 26 Ogos 2014

Sample Pampers Free

assalamualaikum..

ni cerita sebulan lepas juga. malas betul kan nak update awal-awal. yang ni tak update awal pun sebab barang ni sampai kat ipoh. raya haritu minta adik bawakan masa balik kampung.
tetiba bulan puasa haritu terlebih rajin. hihi..

isi form mana-mana yang boleh tuk dapatkan sample free.. hehehe.. dah nama pun free kan.. siapa yang tak nak. betul tak?


dapat 2 pek pampers baby. 1 pek tu ada 4. boleh la kan buat tambah-tambah. sambil tu kita gunakan nanti kita tahu ketahanannya macam mana. pihak dorang pun minta bagi feedback balik. tunggu baby i keluar dulu ye.. baru dapat bagi feedback.. hihi

pastu bila kita sign up, dapat beg comel ni tau..


comel je beg ladybird ni. kecik je begnya. jadilah kan.. 

kalau ada mummy-mummy yang nak sample ni, sila la terjah sini >> http://www.drypers.com.my << ye.. 

^_^