:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 8 Februari 2017

"GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?"

"GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?"

Assalamualaikum.. Selamat Petang.. Petang ni berkesempatan mengadap depan laptop sekejap. 2 ketul budak kecik tu tengah tido. So, dapatlah lepaskan gian sekejap menaip di keyboard laptop ni. hihi..
Cari peluang mengadap blog sekejap. Rindu nak menaip laju-laju di laptop ni ha.. selalu taip kat telefon je. Rasa terbatas pula. So, kesempatan ni juga nak join la mana-mana GA yang masih 'on going' kan..

Terperasan tentang Giveaway ni. Nampak macam menarik je.. Jom pakat-pakat join sama meh..

Ini Blog Siapa?


Hai.. blog ni tentunya juga kepunyaan saya. Empunya diri yang bernama Syamimi. 
Seorang surirumah sepenuh masa. Dan juga seorang penulis blog yang tidak tetap masanya. hehehe.. (menulis ikut mood)
Mempunyai sepasang cahaya mata.

Blog ni telah ditubuhkan pada tahun 2011. Ehh, lama dah tau.. 
Cerita yang dikongsikan setakat ni tentang diri sendiri la.. Dari sebelum bertunang sehingga la sekarang dah mempunyai 2 orang anak.
Dari seorang yang dulunya bekerja, kini bekerja hanya untuk keluarga. ^_^

Berasal dari Ipoh, Perak dan kini menetap di N.Sembilan.
Minat dalam bisnes online. Dan kini lebih bertumpu kepada bisnes dropship. :)

Banyak menulis di blog ini pun kerana zaman sekarang tak perlukan diari kan, so blog la sebagai medium untuk berkongsi ilmu, berkongsi cerita serta sebuah diari online untuk menyimpan segala bagai kenangan..





9 ulasan:

  1. Huh.

    Lama dah blogging rupanya.

    Semoga berjaya untuk giveaway ni ye.

    BalasPadam
  2. Blogger lama... salam kenal ya. goodluck :D

    BalasPadam
  3. sama!dulu kerja,sekarang naik pangkat jadi housewife..haha!

    BalasPadam
  4. Salam kak, saya datang dari GA yang sama hehe. melawat di sini sambil follow. jemput datang ke blog saya kalau ada kelapangan ya :)

    BalasPadam
  5. Singgah dari GA yang sama. Salam perkenalan Kak Syamimi :)

    BalasPadam
  6. salam kenal..singgah dr GA yg sama.,gud luck ya

    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blogs-siapa.html

    BalasPadam
  7. ini blog saya. heheheehttp://datoksirkronik.blogspot.my/2017/02/group-fb-yg-best.html

    BalasPadam