:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 31 Ogos 2016

Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan

Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan


Assalamuaalaikum.. Selamat Pagi.. :)

Harini saya nak buat 1 segmen. Iaitu Mini Segmen Blogwalking Bulan Kemerdekaan. Sambil tu juga, saya nak menggantikan senarai Bloglist Jun-Ogos 2016 ni. Kiranya siapa yang join segmen ni, saya akan pilih untuk diletakkan ke dalam bloglist saya untuk bulan September-Disember 2016 ni..

Kali ni saya tak buat segmen bloglist. Buat kelainan sikit. Tapi konsepnya sama je. Hehehe.. Kalau rasa-rasa nak tersenarai dalam bloglist saya, meh la join segmen ringkas saya ni.. Kalau penyertaan melebihi 60 blog, saya akan menyenaraikan 30 blog yang bertuah. Sekiranya tidak, kesemua blog akan terpilih untuk berada dalam senarai bloglist.

Syaratnya cukuplah mudah ya. Don't worry..

1. Bagi yang nak follow blog ni, silalah follow ye.. tiada paksaan.. Tapi bagi yang dah follow, jangan la pula UNFollow ye. hehe

2. Tepekkan Banner diatas tu, serta backlink kan kembali ke entry ni.

3. Buat tajuk ' Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan '..


4. Publishkan entry then letakkan link betul un saya buat semakan ye.


Jom la join.. Tarikh akhir 31 ogos 2016 ni ye..

17 ulasan:

  1. join....
    http://najwazahid94.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  2. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  3. https://belogs.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  4. salam..join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  5. Singgah BW and join..
    http://www.kennymerligal.com/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan-kemerdekaan.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum.. Izinkan saya menyokong Segmen Dear .

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    Jemput singgah naa :)

    BalasPadam
  7. lokman join...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  8. Salam kenalan

    Saya join =)

    http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  9. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-bulan.html

    BalasPadam
  10. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/08/mini-segment-blogwalking-santai.html

    BalasPadam
  11. Saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  12. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum..
    Join :)

    http://nam-comel.blogspot.my/2016/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum, saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  15. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  16. http://gadis-krayon.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    BalasPadam
  17. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-bulan.html

    BalasPadam