:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 19 Ogos 2016

Instant Shawl Kanak-Kanak Yang Awesome!

Instant Shawl Kanak-Kanak Yang Awesome!

Assalamualaikum.. Hai!..

Waaaa, anak-anak kecil sekarang pun dah pandai bergaya kan.. Jauh beza anak gadis dahulu dah sekarang. Anak gadis sekarang ni kecil-kecil dah pandai belajar bertudung. Seawal usia setahun. 

Diusia comel-comel pakai gaun seksi meksi lagi dah diajar menutup aurat.. Tahniah buat ibubapa yang berjaya didik anak dari kecil. :)

Sekarang ni, terdapat pelbagai pilihan tudung instant tau untuk budak. Dulu-dulu mana nak ada kan? Sekarang ni dipermudahkan banyak perkara. Termasuklah dari segi hal menutup aurat. Harini, saya nak share sikit antara tudung-tudung instant budak yang sangat menarik dimata saya ye.. Kalau ada yang nak membuat perasan terus pun boleh. Just klik je pada gambar. :)






Ni baru sikit tau.. Cantik sangatlah haiii tudung intanst untuk anak-anak ni.. Tak sabar nak tunggu zara besar sikit, nak belikan untuk dia.. Sebab cantik-cantik sangatlah...

Jangan risau mengenai harga ye.. Serendah Rm29.50 sahaja.. Mampu milik kan?

Atau nak tengok design-design lain?? Haaa, apa kata pergi ke link ni ye.. >> Tudung Kanak-Kanak Yang Awesome! <<





6 ulasan: