:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Selasa, 23 Ogos 2016

Book Giveaway by Abam Kie and Friends


Book Giveaway by Abam Kie and Friends

Assalamualaikum... Morning uolss..

Pagi ni rajin sikit ngadap laptop. Saja nak penuhkan blog ni dengan entry segmen, giveaway. Sambil memenuhi undangan tuan blog. hehehe

Bak kata orang, kalau ada untungnya, ada la rezeki kan.. Apa-apa pun, yang penting kena la enjoyyy kan..

Nak join sama, klik je pada banner tu ye.. Mana tahu bukan rezeki saya, tapi rezeki buat kengkawan yang lain.. ^_^

Gudluck..


nota : mekasih abam kie jemput kita join sama. kalau tak, mesti dah terlepas pandang. hehehe

13 ulasan:

  1. semoga berjaya.. jejalan pagi disni..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menyertai GA Abam Kie dan Kawan2. Semoga anda berjaya menjadi salah seorang pemenangnya. Aamiin. Senarai peserta sudah disiarkan di blog abam kie. Boleh semak menerusi pautan di bawah. Happy blogging!

    http://www.zukidin.com/2016/08/senarai-peserta-book-giveaway-by-abam.html

    BalasPadam
  3. Salam ukhuwah fillah...
    Ade singgah semoga berjaya... :)

    http://musicstyle29.blogspot.co.id/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    BalasPadam
  4. singgah dari GA yang sama :D jom singgah :) done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    BalasPadam
  5. HAI,JOM JOIN GIVEAWAY SAYA :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/first-giveaway-gomoshop96.html

    BalasPadam
  6. salam... singgah sini dari giveaway yang sama..

    http://www.mialiana.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    BalasPadam
  7. singgah dari GA yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    BalasPadam