:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 30 Jun 2016

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Assalammualaikum.. Hi..

Dengar dengar nile.com.my telah mengadakan jualan meletup sempena musim perayaan ni. Ternyata ramai dikalangan kita suka membeli belah secara online kan? Sebab mudah dan cepat. Betul tak?





Meh kita bercerita sedikit dengan nile.com.my ni.Nile.com.my ini merupakan salah satu laman web yang sentiasa menjadi sebutan ramai. Rata-rata ramai juga diantara kita pernah membeli belah disini kan? Saya juga pernah menjadi salah seorang pembeli di nile.com.my. Bukan sekali, tetapi lebih 2-3 kali juga la.




Pelbagai barangan saya telah miliki daripada nile.com.my. Antaranya blouse, termos kecil, serta living box. Harga yang ditawarkan juga sangatlah murah, mampu dimiliki serta berbaloi untuk dibayar. Nile.com.my juga merupakan salah satu web pilihan saya untuk mendapatkan sesuatu barangan dengan harga mampu milik.

Dan.. Yang lebih penting, kalau buat pembelian sebanyak RM48 dan ke atas dapat FREE DELIVERY okay!.. Untung tak? Untung sangatkan? Beli banyak tapi tak dikenakan bayaran pos pun. 

Untuk para blogger diluar sana, nile.com.my telah mengadakan 1 contest giveaway serta hadiah yang ditawarkan juga cukup lumayan!. RM1,000 untuk dimenangi oleh 6 orang pemenang. Moga-moga ada rezeki juga buat saya disitu.. Mana nak tahu kan, rezeki anak..



RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Sempena nak tempuh musim perayaan ni, tentunya juga ada pelbagai barangan yang ingin saya miliki.Kalau diikutkan banyak yang saya inginkan untuk melengkapkan keperluan diri. Tetapi Antara 5 pilihan yang menjadi pilihan saya ialah :


Product : Traveler Backpack
JLM2016 Sales price : Rm19.90
Date : 30/06.2016
Time Start : 3.00pm
Time End : When limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 units only


ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


ProductWatches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


ProductCandy Color OL Heel
JLM2016 Sales price: RM15.90
Date: 22/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only

Cukup 5 perkara yang saya rasakan penting untuk dimiliki. So, buat para blogger yang belum menyertai, apa kata, join sama giveaway ni. Mana tahu ada rezeki kita bersama kan? Untuk rujukan bagaimana ingin menyertai contest giveaway ini,  boleh rujuk di >> SINI <<



Untuk tarikh tamatnya pula adalah pada 30/06/2016 , 11.59 pm. Jom sama-sama memeriahkan giveaway ini.


Untuk semakan >> RESULT << klik disitu.





14 ulasan:

  1. Semoga berjaya juga...

    Salam perkenalan dari saya.

    http://ceritasiennor.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih sudi singgah sini.. :)

      Padam
  2. Goodluck nahh! Ain pun join :D

    BalasPadam
  3. Semoga berjaya..

    Blogwalking sini, jom baca article seo ini

    Tip SEO Cara Mudah Bina Tajuk site...

    BalasPadam
  4. assalam.. tq.. dah join juga

    BalasPadam
  5. All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    BalasPadam
  6. Wowww! sama ! goodluck ehhh !

    Amin..sama sama berjayaaa !

    balas dari sini haaaa

    http://nonasani.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    BalasPadam
  7. good luck. moga kita sama-sama menang k.

    BalasPadam