:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Isnin, 26 Oktober 2015

Jumpa Blogger 'Qasehnya Rania'

Assalammualaikum.. Hai readers..

Sebenarnya ni cerita hari ahad yang lepas lepas. Peram dah berminggu. Hehe.. Alhamdulillah.. Rezeki berkenalan dengan ciksu di alam maya, last last niat nak berjumpa terlaksana. Itupun rasa macam kalut je saya ni time tu..

Sebenarnya saya kena turun kL untuk ke majlis makan malam rejimental tu. Pastu tak tahu nak tumpang mana. Sebab saya terpaksa bawa zahra. Sebab dia bfeed kan. Kalau dia mahu susu Fm, saya tinggalkan je dengan mak. Boleh tido hotel bajet je. Kebetulan ciksu ada wsap2, last last ambik keputusan la tuk tumpang rumah ciksu..



Seronok dapat jumpa depan depan dengan ciksu. Baik ramah sangat orangnya. Cuma saya la segan nak tumpang rumah orang. Sebab tak biasa. Alhamdulillah ciksu pun okay je orang nya.. Sebagaimana kita baca penulisannya di blog, begitulah orangnya.. :)



Moga ukhwah yang terbina kekal hingga ke akhir hayat.. Moga ada rezeki lagi untuk berjumpa dengan ciksu. Mana tahu, berjumpa di rumah mak saya di Ipoh mahupun di Gemas.

 :)

*Rindu nak sembang dengan ciksu lagi face to face* Mekasih sangat sudi tumpangkan rumah..

11 ulasan:

  1. wah..bestnya jumpa face to face..:)

    BalasPadam
  2. bila nak jumpa kita plak :) hehehe

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. bertuah mimie dpt jumpa ciksu ye..

    BalasPadam
  4. Lama x berhubung ngan ciksu sejak blog problem dan bloglist hilang....nanti nak terjah ciksu balik....

    BalasPadam
  5. Baiknya hati ciksu kan..sekurangnya da blog ni da juga knln kan walau d alam maya

    BalasPadam
  6. Mimie dan CikSu berbual rancak macamanalah anak dara dua org tu berkawan
    Bercakap masing-masing belum pandai hihi..

    BalasPadam
  7. Wah,bestnya dapat jumpa Cik Su.IbuNoey ni rumah tak jauh mana pun dengan Cik Su tu.tapi belum pernah jejak lagi ke rumah dia.orang jauh juga yang dapat jejak ye.;)

    BalasPadam
  8. Bertambah tautan ukhuwah bila jumpa face to face kan.

    BalasPadam
  9. Wahh ini la kemanisannya dalam kita berblogging kan mimie..=D

    BalasPadam
  10. Bestlah dapat jumpa. Kalau saya kat Sarawak ni, jarang-jarang dapat jumpa blogger lain.

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    BalasPadam