:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 22 Oktober 2015

Dugaannya..

Assalammualaikum.. Hai readers..

Sekarang mood rasa down je. Nak nak sejak balik gemas ni. Haritu zahra demam. Hat pagi semalam selsema dengan batuk pula. Demam takde dah. Dok menangis je la kerjanya.. Nak buat apa pun tak boleh. Banyak benda terpaksa hold.  Stress tau..


Lagi stress bila dengar anak nangis. Pastu tengok dapur pinggan mangkuk kuali periuk ada dalam singki. Haaa.. Tu memang betul betul buat double stress. Haha!! Tapi tak boleh buat apa dengan stress tu. Sejak dah pandai jalan ni, lagi macam macam pe'el nya. Nak berdukung je la pula..

Haaa.. Part paling best, sekarang ni pandai merajuk dah. Kalau tak dapat 1 benda tu, dia punya menangissssss.. Siap lari bawak diri. Kadang tu dari ruangtamu boleh berjalan masuk bilik. Haha.. Kadang tu merajuk pergi kat rak kasut. Adoyaiiii.. Boleh tahan sekarang ni dia punya protes.. Pening layan perangai dia..


Memang geram je. Yela, tipu la kalau kata kita boleh tahan sabar kan anak merengek je. Saia taa kuad awaaa.. Haha.. Adoiyai.. Harap zahra cepat la baik.. Sebab banyak kerja tertangguh.. :'(



Bila stress camni rasa nak shopping boleh?? Ada yang nak belanja tak?? Haha.. Saiaa tak kuad awaaa.. Tak kuadd..  :-P

**Sediakan list tuk shopping dulu la**

12 ulasan:

  1. hehehe..sabar k..anak tengah membesar mmg mcm tue mimie.. okok pi shopping cepat..kot boleh hilang sikit stress tue..=D

    BalasPadam
  2. banyakkan bersabar.. Berat mata memandang..Berat lagi bahu memikulnya..

    BalasPadam
  3. Dugaan yg perlu mimie sabar..sekarang ya mimie da teman tak la sunyi..bykkn sbr ya insyallah zara ok tu

    BalasPadam
  4. sabar kak.. biasalah budak-budak.. hehe

    BalasPadam
  5. ragam budak tak sihat gitula, sabar ye...nanti dah baik ok la tu balik :)

    BalasPadam
  6. hehehe..sabar ye mimie..anak nak membesar mmg banyak ragamnya..akak dah masak ragam 3 org anak sekaligus..hehehe..mmg sakit kepala dibuatnya, tapi layankan je la karenah diorg..

    BalasPadam
  7. biasalah anak tgh membesar.mcm2 perangai.

    BalasPadam
  8. Kuatkan semangat...yakin boleh..

    BalasPadam
  9. Xpe..slow2..surirumah kan..hope hubs paham rumah xberkemas bila.ank xsihat...cik mah mesti gtau hubs xsempat buat kerja sbb kdng azwa xsihat...syukur die ohm..xmo marah2 zahra ek...die perlukan perhatian ibu die tu...nk manja2

    BalasPadam
  10. alolo sian zahra..
    jhn majuk majuk tau..

    kalau ciksu tinggalkan je periuk belanga tu bila anak dh tido bru settlekan.
    perangai rania kalau time tu kita tgh basuh pinggan dia dtg bergayut dikaki mmg kna stop la. kalau tidak silalah tahan telinga dgr amukan..

    BalasPadam