:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Jumaat, 17 Februari 2017

Throwback : Zara Bakal Jadi Kakak? Part 4


Throwback : Zara Bakal Jadi Kakak? Part 4


Ya ampun.. lama betul throwback ni  nak habis. 😂😂 Bertabah je la eh.. masa mengandung kan takde mood nak bercerita. So bila bertemu di entri throwback ni, maka kena la cerite step by step kan? Tak kan nak cerita langkau-langkau. 

Khamis, 16 Februari 2017

Resepi Cucur / Cekodok Ubi Keledek


Resepi Cucur / Cekodok Ubi Keledek


Semalam up entri minum petang kita cucur / cekodok ubi keledek. Tapi mesti ada yang tak pernah makan atau tak pernah pun tahu kewujudan cekodok ni kan. Hehehe
Amboii. Tak tahu kewujudan sangat. Sesilap boleh viral nanti. Haha.. 😂😂

Rabu, 15 Februari 2017

Cucur / Cekodok Ubi Keledek.


Cucur / Cekodok Ubi Keledek.


Petang tadi layankan cucur ubi keledek ni. Ehh, ke cekodok ubi keledek eh nama dia? Bedal la, cucur ngan cekodok lebih kurang sama je kan? Hehe.. 

Selasa, 14 Februari 2017

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED


Assalamualaikum.. Hai uolls.. Tengah buat apa tu.. Sekarang ni update thru by fon je. Nak join itu ini memang kadang-kadang tak sempat. Banyak terlepas pandang. Ok la, harini try join GA dari bonde zaidalifah ni. Mana laaaa tahu last minute join melekat pulak rezeki tu kan. Hehe.. 

Ahad, 12 Februari 2017

Throwback : Zara Bakal Jadi Kakak? Part 3

Throwback : Zara Bakal Jadi Kakak? Part 3


REKOD KESIHATAN


Harini nak sambung cerita pasal hal checkup pulak eh.. kalau ada yang nak baca story pregnant kedua ni, boleh klik link "Pengalaman Mengandung Kedua". Taknak baca, abaikan je. Hehe